Тоя звук ми е до болка познат. Скъсан ангренаж. Подготви се за отваряне на мотора.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ABS/EBD System failure
Collapse
X
-
v
В четвъртък е при майстора, ще видим какво ще каже, но май е ангренажа.. сменявах го преди няма и 2 месеца..Last edited by LegendaryChris; d.m.y г., 13:42.
Comment
-
\
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеБуталата и клапаните в какво състояние са?
Comment
-
Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщениене знам.. отвори мотора и извади свещите, след което аз си тръгнах и той каза, че ще ми звънне. Чакам го. Имаше едно clk в гаража така, че може би утре ще звънне.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеПод "отвори мотора" сигурно се разбира "отстрани пластмасовият декоративен капак" и извади свещите? Хм...
Comment
-
Щом върти като миксер значи са клапани....
Я шпонката на ролката на коляновия вал,я зъб от ремъка,а може и нещо да е замръзнало и като си завъртял първия път сутринта да е имало съприкосновение бутало-клапани....AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
d
Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщениеЩом върти като миксер значи са клапани....
Я шпонката на ролката на коляновия вал,я зъб от ремъка,а може и нещо да е замръзнало и като си завъртял първия път сутринта да е имало съприкосновение бутало-клапани....
Дано се размина тънко, но както ме изгледа майстора вчера все едно съм откраднал дъщеря му и ми стана ясно.
Приготвил съм 1000-дарка за всеки случай всичко може да е.. да се надяваме да не е толкова солидна сумата.Last edited by LegendaryChris; d.m.y г., 21:47.
Comment
Comment